top of page

Fråga mig - en serie av frågor till mig från mina kunder!

Jag har bett några av mina kunder att ställa mig en fråga, om mig och min verksamhet som kommer att bli en liten serie under maj månad. Jag undrar helt enkelt; är det något du vill fråga mig? Första frågan: Vad fick dig att våga ta steget från anställd till egen företagare?

Mitt svar: Jag har jobbat med hälsa, träning och behandling i stort sett hela mitt vuxna liv, ibland mindre och ibland mer (sedan 2004). Efter några år där jag inte jobbade med hälsa som huvudfokus, jag var på ett väldigt utmanande, kul och spännande jobb – så blev mammaledigheten en väckarklocka och reflektionsresa. Där jag insåg hur mycket jag saknade att jobba MER med hälsa, inte bara lite grann. På den vägen var det.

Den inre längtan efter att göra skillnad, att kanske hjälpa just dig att må lite bättre i kombination i att jag i den nya mammarollen ville känna mig kongruent mot min dotter. Att inte ångra mig och bli bitter (att jag inte vågade), utan hellre visa henne att det gäller att VÅGA, det löser sig alltid på något sätt. Att det bara är att resa sig upp igen om det skulle bli ett magplask. När det väl kom till kritan så insåg jag att; det värsta som kunde hända var ju att jag skulle behöva söka mig ett annat jobb om mitt företagande inte skulle fungera. Och än så länge så går det ju bra, det gäller bara att vänja sig vid livet med en viss ovisshet som småföretagare i min brunch.

Tack till alla mina kunder som gör att jag får gå till världens bästa jobb varje dag.


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page