• w-facebook

Träna med mig

GRUPPTRÄNING

För tillfället erbjuds följande träningsalternativ i grupp: 

UteXtraining

En klassisk cirkel eller stationsträning med fullt fokus på att träna igenom hela kroppen, svettas och skratta. Ofta crossfitinspirerat. Vi tränar ute.

 

Jag bjuder på varierande övningar och olika typer av intervaller (från korta till långa) så att kroppen aldrig vänjer sig riktigt.  HITT, AMRAP, EMOM osv. Vi tränar både styrka och kondition. Vi arbetar med egen kroppsvikt, gummiband, medicinbollar, kettlebells, rep, slägga, slamballs och övriga redskap.  Träningsvana är bra.  Max antal 15 st, bindande anmälan som görs på facebook. 

GymXtraning

Kondition och styrka tränas i olika typer av intervaller och cirklar. Cirkelträning, Crossfitinspirerat, HIIT, AMRAP, EMOM osv.... Effektiv och otroligt kul träning! I vårt gym i ladan. Max antal 8 st, bindande anmälan som görs på facebook.
 

Seniorträning

Ett pass för dig över 60 år. Vi tränar igenom hela kroppen i ett något lugnare tempo. Du behöver ingen träningsvana. Detta är en fast grupp (ingen drop in) .

Mammafokus

För dig som vill komma igång med träningen efter graviditet och förlossning. Vi tränar med fokus på att komma igång på ett skonsamt sätt, mycket aktivering och stabilisering. Men självklart tränar vi igenom hela kroppen och det är variation av både styrka och kondition. Du har fått ok från barnmorska om att börja träna. Och du har tränat med din aktivering av djupa magmuskler tex genom MammaMage appen eller gått en 6 v kurs med mig.  Max 7 st deltagare, anmälan görs på facebook. 

Här hittar du facebooksidan. 

PERSONLIG TRÄNING

Min inriktning som personlig tränare är hälsa. Jag vänder mig i första hand till dig som önskar att hitta ett hälsosamt sätt att förhålla dig till träning, kost och dig själv.  Eller du kanske har en skada, problemområde som du behöver extra hjälp med? Du kanske har tränat länge, men upplever att du kört fast? Du kanske bara behöver lite extra inspiration för att sedan kunna träna själv? 

 

 Självklart är det du som är i fokus och därför väljer jag övningar och upplägg utifrån det du har behov av. Vi hittar den nivå som är bra för dig helt enkelt. 

Vi jobbar med fria vikter såsom, skivstång, kettlebell och hantlar. Jag jobbar även gärna med medicinbollar, pilatesbollar, TRX, bosuboll, gummiband och så vidare. Styrka med mycket fokus på funktionell träning. 

Om du har resultatinriktade mål kopplade till tex. tyngdlyftning så hänvisar jag dig vidare. 

Jag jobbar individuellt, i par eller i grupp. Kontakta mig för ytterligare information. 

Pris: 

PT 1 h: 550kr

PT 6 h: 3000kr

PT 12 h: 6000kr 

PT Par 1h: 760kr 

Träningsugen?
Det kanske närmar sig svensexa eller möhippa?
Är ni ett gäng vänner eller kollegor?